.

.

Замена за 2005 Година-Излез На Вода За Ладење На Течноста За Ладење На Субару

Замена за 2005 Година-Излез На Вода За Ладење На Течноста За Ладење На Субару

DEN 1119.84
Достапност

5 јас специјално Издание H4 2.5 јас Ограничен H4 2.5 јас специјално Издание / 2.5 Л Автоматско CVT 4-Врата Wagon2006 - 2012 Пустош 2.5 Л Автоматско CVT 4-Вратата Wagon2012 Пустош 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon2010 Пустош 2.5 јас Л Л Грав Издание / 2.5 јас Л Л Грав Издание H4 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon2005 - 2006 Пустош XT H4 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon2005 Пустош Ограничен H4 2.5 Л Автоматско CVT 4-Врата Wagon2009 Пустош 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon2008 Пустош H4 2.5 Л Автоматско CVT 4-Врата Wagon2006 Пустош 2.5 јас Премиум H4 2.5 L Прирачник 4-Врата Wagon2008 Пустош 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon2005 - 2012 Пустош Ограничен H4 2.5 Л Автоматско 4-Врата Wagon NOTESCoolant Outlet Fits Години : 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Fits Мотори : Исполнува или го Надминува сите владини безбедносни стандарди барањата ги Исполнува или го Надминува ОЕМ Дилер за Квалитет : со висок квалитет и гарантиран да се вклопи во ОЕМ #s : 11060-AA060, 11060 AA061 се Вклопува Одберете : 2008-2012 СУБАРУ ПУСТОШ 4 Cyl 2.5 јас Спорт H4 2.5 јас Основни / 2.5 јас Основните H4 2.5 L Прирачник 4-Врата Wagon2008 Пустош Премиер H4 2.5 Л и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

R

Комплементите на стоката