.

.

2-слој 20-рамка Лангстрот рамка со рамка за пчела рамка со рамка со метален покрив за пчеларство

2-слој 20-рамка Лангстрот рамка со рамка за пчела рамка со рамка со метален покрив за пчеларство

DEN 2079.84
Достапност

Кога е полна со мед, целосната кошница со пчели од 20 рамка може да генерира 20% повеќе мед од онаа на онаа на 8-рамка пчела кошница. Потребно ви е, комплетот доаѓа со сè што ви треба за да изградите тесна и цврста пчела кошница, собранието може да се заврши во до 10 минути. "x 22 " x 19-8/9 "Опремата со 20 рамка е поголема од 8 рамка од дрвена опрема за приближно 30 проценти. Изградба на пиневуд за издржливост. Поголем волумен .Изградба на кедарско дрво за издржливост, природно кедарско дрво надвор од рамки со рамки за фондации од саќе, нашиот пчеларник може да се спротивстави на абење, распаѓање и гниење и да застане до години на употреба дури и под најтешката околина. Спецификација : Димензија на производот : 16-1/4 "x 22 " x 19-8/9 "Број на слој : 2 (1 длабоко + 1 средни кутии) Материјал : природно кедарско дрво надвор од рамки со апликација за Фондација на фондации од саќе од саќе : Објект за размножување вклучува сè што е потребно за да се изгради стил на лангтрол 2 слој. Рамки за склопување една средна кутија 4 x длабоки дрвени рамки за склопување една длабока рамка кутија 1 x влезна плоча 1 x долна табла 10x длабоки рамки и фондација : 10 x длабоки ракови на дрвени рамки + 10 x длабоки пластични текстурирани ќелии фондација (вклучете ја и фондацијата нокти за инсталирање на рамки и фондации) 10x средни рамки и фондација : 10 x средни ракови од дрвени рамки + 10 x средна пластична текстурална ќелија Фондација (вклучете ги ноктите за инсталирање на рамките и фондацијата) 1 x пластичен метален покрив на кралицата. Овој комплет за пчела од 20 рамка е конструиран со сите карактеристики што ви помагаат да создадете просперитетна колонија.

R

Комплементите на стоката