.

.

3003. 16-АГ Не. Прстен Терминали - По Пакет

3003. 16-АГ Не. Прстен Терминали - По Пакет

DEN 1759.84
Достапност

4 Проводник Рамен Кабел За Приколка; Мулти-Влакно; 16 Мерач; Жолта/ Бела/ Зелена/ Кафеава; Калем Од 100 Стапки; Конзервиран Бакарен Проводник/ Пвц Изолација; Најлонски изолатори Сертифицирани ОД УЛ/ АБИЦ лесно се стегаат и нема да се поделат. Бурињата се дизајнирани цврсто да ја фатат жицата со најмал напор. Конзервираниот бакар дава најмала електрична отпорност, но најмногу заштита од корозија.

R

Комплементите на стоката