.

.

Недовршена столица од желка што не е воспоставена

Недовршена столица од желка што не е воспоставена

DEN 1375.84
Достапност

Зарем не би било убаво да имате пријателски застој за одморот за оние уморни, болни нозе? Овој комплет вклучува шкурка, нокти и лесни упатства за склопување. Недовршена столица од желка Неиздржана : Доаѓа неограничена и недовршена. Комплетот вклучува шкурка, нокти и лесни упатства за склопување. Декорирање на материјали што се продаваат одделно.

R

Комплементите на стоката