.

.

Вилсон Џонс Лабава Минутна Книга, Црна Кожа Како Корица, Неприкосновени Страници, 11

Вилсон Џонс Лабава Минутна Книга, Црна Кожа Како Корица, Неприкосновени Страници, 11

DEN 2.33
Достапност

Општи форми вилсон џонс® looseleaf минута книга. Флексибилниот дизајн овозможува отстранување или заклучување на листовите во врзана книга. Три правоаголни столбови, 8 1/4 " надворешни центри. Кожни навлаки. Вклучена хартија. Големина на лист( W x H) : 8,5 x 11; Пресуда : Неприкосновена; Книги / Списанија Тип : Минута. Оваа минутна книга на вилсон опеѕонс, црна корица слична на кожа, 250 неприкосновени страници, 8 1/2 х 11 е одлична книга,минута и испорака по намалена цена под 270 долари што не можете да ја пропуштите. Листовите можат да бидат отстранети или заклучени во врзана книга. Три правоаголни столбови, 8 1/4 " надворешни центри. Кожни навлаки. Обичен бел, безброј леџер листови.

R

Комплементите на стоката