.

.

МЕЃУНАРОДЕН Доо Калем 4веј 10гпм Вентил

МЕЃУНАРОДЕН Доо Калем 4веј 10гпм Вентил

DEN 1.00
Достапност

2 Калем, 4 Начин, 10 ГПМ, Хидрауличен Насочен Контролен Вентил, 3 Позиција Море 10 Влезно Море 10 Излезно Море 8 Работни Пристаништа 3625 ПСИ Дизајниран За Трактори, Натоварувачи, Разделувачи На Трупци И Други Солидни Земјоделски Апликации. Хидрауличен Насочен Контролен Вентил.

R

Комплементите на стоката