.

.

Дигитален тајмер за прецизни производи Тејлор Прециз

Дигитален тајмер за прецизни производи Тејлор Прециз

DEN 3.00
Достапност

Овој дигитален тајмер на Taylor Precision Super Lod Lood е одлична ставка што алармот 95d B ringsвони сè додека не се деактивира со притискање на копче. Исто така, има брои до 24 часа, 59 минути, 59 секунди. Овој супер гласен дигитален тајмер од Тејлор обезбедува континуиран прстен на 95 децибели додека не се деактивира. Пребројува нагоре или надолу до 24 часа, 59 минути и 59 секунди. Исто така, вклучува и 12/24-часовен часовник. Тоа е одличен избор на кујнски тајмери. Тој нуди алармни прстени од 95d B додека не се деактивира со притискање на копче, брои до 24 часа, 59 минути, 59 секунди, вклучува 12/24-часовен часовник. Оваа ставка припаѓа во нашите домаќинства и лична нега, кујнски уреди и додатоци, додатоци во кујната, кујнски тајмери ​​и термометри. Купете ги вашите тајмери ​​за кујни од нашата широка колекција на кујнски тајмери ​​и термометри во доверба и заштедете. Taylor® Precision Production Super Lood Digital Digital Timer.

R

Комплементите на стоката