.

.

Премиум галерија со бронзена II, завиткано платно - подготвено за обесена

Премиум галерија со бронзена II, завиткано платно - подготвено за обесена

DEN 0.67
Достапност

Премиум галерија со бронзена II, завиткано платно - подготвено да се обеси. Премиум рачно истегната галерија завиткана од платно печатење создадено за да трае .. Одликувајќи се со затегната лента за носилки со цврста дрво, секое парче е подготвено да го предаде. 6 достапни големини. 8'''x12 '' - целокупна големина. 12'''x18 '' - целокупна големина. 18'''x27 '' - целокупна големина. 24'''x36 '' - целокупна големина. 32'''x48 '' - целокупна големина. 40'''x60 '' - целокупна големина. Секое парче е направено по нарачка .. Изграден да трае. Секое парче е подготвено да се обеси. Цврсто дрво носивост. Избледи и отпорна на вода. Направено домашно премија завиткано платно. Подготвени да висат. Рачно изработено за нарачка.

R

Комплементите на стоката