.

.

Земјоделците Пазар Пласмани Од Потребните Работи На Пени

Земјоделците Пазар Пласмани Од Потребните Работи На Пени

DEN 0.33
Достапност

ВЕ МОЛИМЕ запомнете : поради поставките за боја/осветленост на вашите уреди, нијансата на бојата може да се разликува кога ќе се прими. Потребни работи пени ракотворби секоја ставка. Се наоѓа Во Минесота, САД. Ние испраќаме предмети користејќи USPS (Поштенска Услуга На Соединетите држави). Додека ГИ користиме USPS, пакетите може да бидат доставени до поштенските сандачиња. Бродови по работниот ден. Сите и сите прашања ќе бидат одговорени брзо. Постојат 2 опции за ткаенина достапни за подлогата на овие подлоги. Ние нудиме двојно лице ватиран поддршка или патка платно поддршка. Ние нудиме 5 форми на подлоги : Правоаголник : 18 х 12 Овални : 18 х 12 Бран : Приближно 18 х 12 Клин : Приближно 18 х 12 Круг : Приближно 12 Дијаметар. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : за тркалезните подлоги, работ е видлив подреден раб, што значи дека конецот е видлив околу подлогата. Ние користиме координативна боја на конец што се вклопува во душеците. Ве молиме прелистајте ги "Потребните Работи На Пени" за координирање на додатоците за домаќинството.

R

Комплементите на стоката