.

.

Габриел - гас SLX

Габриел - гас SLX

DEN 1383.52
Достапност

Gabriel 89430 Gas SLX одговара на училишниот автобус на Bluebird The Three Adjectable Settings : Редовни, цврсти и дополнителни фирми испорачуваат прилагодлива удобност и контрола за да одговараат на вашите потреби за контрола на возењето. Уникатниот дизајн на гасни клетки го намалува избледеното и ја зголемува удобноста на возењето. Мулти-лип Витон заптивка : Поцврст дизајн за поголемо задржување на течности и перформанси на висока температура.

R

Комплементите на стоката