.

.

Јукон 1541х легура десната рака задната оска за 04 - Форд 9.75 Ф150

Јукон 1541х легура десната рака задната оска за 04 - Форд 9.75 Ф150

DEN 142.24
Достапност

Јукон 1541h легура десно h& задната оска за '04-' 08 Форд 9.75 " F150. Јукон Опрема и Оска нуди широка линија на општа замена и оски со високи перформанси за апликации за патнички автомобил, камион и ТЕРЕНЕЦ. Висококвалитетните легури и најдобрите во технологиите за термичка обработка обезбедуваат силна оска за сите намени. Јукон Опрема И Оска нуди широка линија на општа замена и оски со високи перформанси за апликации за патнички автомобили, камиони и ТЕРЕНЦИ. Висококвалитетните легури и најновите технологии за термичка обработка обезбедуваат посилна оска од залиха за теренски, на улица или на патека. Одговара 2004-2008 Форд Ф150. Десната страна. 34 сплајн. 33 3/4" долго. 1.705 " лого весник. Одговара Изберете : 2004-2007 ФОРД Ф150 и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Комплементите на стоката