.

.

Валтера А01 - 2002вп Универзална Гравитација Влезот Отворот-Бела

Валтера А01 - 2002вп Универзална Гравитација Влезот Отворот-Бела

DEN 1.67
Достапност

Универзалниот Влезен Отвор за Гравитација на валтера може да се заклучи со вентилација за воздух од 1-1/4" шипка и 1/2". Универзалната големина одговара и на 4-1/4" ширина x 4-3/4" висина и 4" ширина x 3" висински исечоци. Надворешни Димензии : 6" ширина х 6-1/2 " висина. Заклучување отворот. 1-1/4" поврзување со шипка и 1/2 " отвор за воздух. Универзалната големина одговара и на исечоците 4-1/4" W x 4-3/4" H и 4" W x 3" H. Надворешни Димензии : 6" W x 6-1/2 " H.

R

Комплементите на стоката