.

.

Nighthawk AC Сајбер Безбедност Wifi Рутер

Nighthawk AC Сајбер Безбедност Wifi Рутер

DEN 799.52
Достапност

Со сигнали заклучени на вашиот уред, доживејте што навистина значи да се биде мобилен!. Целосна Заштита Од Интернет Закани • Напредно Откривање Закани—Идентификува и блокира вируси, шпионски софтвер, откупен софтвер, малициозни врски и други интернет измами • Скенирање на Ранливост во Паметен Дом—Редовно ги скенира сите поврзани уреди дома за да се осигура дека не се ранливи на хакери • Заштита од Кражба На Податоци—Ако вашиот мобилен уред некогаш е изгубен Или украден, Оклопот НА МРЕЖАТА ви овозможува да лоцирате, заклучувате и бришете податоци на вашиот паметен телефон или компјутер од далечина • Инстант Сигнали—Непосредни Известувања На Вашиот Паметен Телефон или компјутер ве предупредуваат кога заканите се откриваат и блокираат • докажана сајбер безбедност—оклопот На Мрежата Се Напојува Од Наградуваниот давател на сајбер безбедност bitdefender wifi со високи перформанси • Супер-Брзи Брзини На Wifi-до 2,3 gbps • екстремно Покривање НА WIFI со засилувачи со голема моќност и надворешни антени • помалку тампон за непрекинато видео Стриминг И Игри Без Заостанување • Истовремено стриминг на повеќе уреди со помош на му-мимо технологија • фокусирано wifi И зголемени перформанси Со Зрак+ • двојадрен 1ghz процесор ги зголемува целокупните мрежни перформанси мобилни побрзо и подалеку • засилувачите И Антените со голема моќност помагаат да се прошири ПОКРИЕНОСТА со wifi НИЗ ГОЛЕМИТЕ Домови и дури и дворови • формирањето зраци+ ги фокусира wifi сигналите и на 2.Netgear Nighthawk RS400 Wi Fi Рутер за Сајбер Безбедност обезбедува најдобра антивирусна и заштита од кражба на податоци и родителска контрола за вашиот дом и сите поврзани уреди. NETGEAR ОКЛОП—Целосна заштита на домот и уредот од Интернет закани VPN ПОДДРШКА —Open VPN Поврзете апликација на i OS И android® овозможува далечински безбеден пристап до домашната мрежа БЕЗБЕДНИ WIFI КОНЕКЦИИ—Стандарди-базирани Wifi Безбедност (802.

R

Комплементите на стоката