.

.

Eryвори Трајни Прстен Врзивно Средство, 3 Аранжман Прстени, Црна Врзивно Средство

Eryвори Трајни Прстен Врзивно Средство, 3 Аранжман Прстени, Црна Врзивно Средство

DEN 1.33
Достапност

Трајни Врзива Со Аранжман Прстен, Има 8-1/2" х 11 "Хартија, 3" (670 Капацитет Лист), Црна, 1/Dur Издржливата конструкција е идеална за честа референца. Врзивно средство се одликува со дизајн На Дурахинг кој е посилен трае подолго и се спротивставува на кинење и Траење што ги прави страните и горниот дел поподвижни за да се спротивстават на разделувањето. Филмот со длабока текстура нуди помазна завршница и има ленена шема за висококвалитетен изглед и чувство. Пошироките предни и задни панели за врзување целосно ги покриваат стандардните разделувачи и заштитниците на листовите. Аранжираните прстени имаат поголем капацитет на страница во споредба со тркалезните прстени со иста големина. Страниците лежат рамно со прстени поставени наназад. Организирајте и обезбедете хартија со два внатрешни џебови. 3 "Аранжман Прстени, Држи 8-1/2" х 11" Хартија.

R

Комплементите на стоката