.

.

Време на хармонија : Украси За Зачукуван Дулцимер

Време на хармонија : Украси За Зачукуван Дулцимер

DEN 3.33
Достапност

Оваа книга и придружното аудио нудат длабински поглед на тоа како да додадете придружба и украси на мелодиите на зачукуваниот дулцимер. Материјалот опфатен во оваа книга илустрира како да се подобрат едноставните мелодии за да се прикаже нивната вродена музикалност. Полна со илустрации, примери, подготвителни вежби и лесни за играње аранжмани, оваа книга сигурно ќе донесе нов лик во вашата игра. Започнува со објаснување, во едноставни термини, како и зошто функционира хармонијата и ги учи решенијата за заедничките исклучоци со кои ќе наидете. До крајот, ќе можете да ги примените четирите најчести методи dulcimer плеерикористете за да додадете придружници на мелодиите. Вклучени се и белешки за белешки за целосно распоредени песни од сопствениот репертоар на авторот. Аудио преземете достапни онлајн. Време на хармонија : Украси за Зачукуван Дулцимер (Мека).

R

Комплементите на стоката