.

.

Мерсиме-Лифер-ЦД

Мерсиме-Лифер-ЦД

DEN 1.00
Достапност

2017 ослободување. Мерсим го поставува прашањето што значи да се биде"спасител" во Царството Божјо. Животот е и именка и глагол. Тоа е состојбата што ги разликува луѓето од неорганската материја, вклучувајќи го и капацитетот за раст, функционална активност и континуирана промена. Станува збор за тоа како да го поминете животот на одреден начин, под одредени околности, со виталност, енергија и енергија. 2017 ослободување. Мерсима го поставува прашањето - што значи да се биде "спасител" во Царството Божјо. Животот е и именка и глагол. Тоа е состојбата што ги разликува луѓето од неорганската материја, вклучувајќи го и капацитетот за раст, функционална активност и континуирана промена. Станува збор за тоа како да го поминете животот на одреден начин, под одредени околности, со виталност, енергија и енергија. Кога правиме "живот" од Место на Вера Во Бога, стануваме незапирливи и непоколебливи. Се чувствуваме поврзани со нешто многу поголемо од нас самите и тоа е тоа разбирање што не прави посветени да бидеме Животни. Исполнет со позитивни, возбудливи стихови, заедно со енергични отчукувања и зголемени мелодии, Лифер ги испорачува масивните хитови по кои Е позната Мерсиме.

R

Комплементите на стоката