.

.

Лабав чај од лисја, нерасположен, торба со lb

Лабав чај од лисја, нерасположен, торба со lb

DEN 479.84
Достапност

Guayusa содржи здрави полифенолни антиоксиданти, витамини, минерали, 25 есенцијални аминокиселини и природно кофеин што се јавува за да ви даде возбудлива и фокусирана енергија. Тие ги опишуваат ефектите на Гвајуза како да ги натераат да се чувствуваат „Руна“, што се преведува на „целосно жив“ . За време на овој ритуал во раните утрински часови, членовите на заедницата споделуваат соништа, митови и легенди. подобро за светот да биде сертифициран за фер трговија, значи дека на нашите земјоделци се плаќа фер цена и безбедно работно опкружување обезбедено за сите работници . Ова значи дека дефиниравме цели да имаме позитивно влијание врз општеството, работниците, заедницата и околината. органски.Производите на Runa се направени со органска гујауза-природно кофеинирано чај лист од еквадорскиот Амазон. Сето тоа е дел од она што нè прави овластена Б-корпорација.

R

Комплементите на стоката