.

.

Беркли PowerBait® MaxScent Tube Roishing Soft Bait 1 2in

Беркли PowerBait® MaxScent Tube Roishing Soft Bait 1 2in

DEN 208.64
Достапност

Линијата на мамки на Power Bait Max Scent ослободува супер-наполнето поле за мирис што привлекува риба на начин што никогаш порано не се видело. Овој нов нов материјал е совршен за презентации на финеси со ултра-реалистичка текстура и природни мат бои за да ги измами најтешките риби. Мекиот, но сепак издржлив материјал предвидува животно дејство и полесно приклучоци кои произведуваат повеќе риби на секоја мамка. Berkley Power Bait® Max Scent Tube Roishing Soft Bait 2 1/2in 6cm Goby.

R

Комплементите на стоката