.

.

Play-Doh Slime Hydroglitz Метална сина боја, единечна конзерва

Play-Doh Slime Hydroglitz Метална сина боја, единечна конзерва

DEN 223.84
Достапност

Белешка : Никој не може да смени какви било материјали добиени од оваа веб -страница без претходно писмено одобрение од правниот оддел Хасбро. 8 унци металик соединение за играње-дох, доаѓаат во висок контејнер за затегнување, а исто така доаѓа и со квалитетот на играта, кои ги знаат и веруваат родителите за квалитет. Препорачан надзор за возрасни . Истурете го во ваши раце и почувствувајте ја забавата на соединението на лигите со хидроглиц во хидроглиц! Само почекајте додека не можете да ги добиете рацете на оваа сензација на Slime-Slime : Неверојатно соединение на хидроглиц во боја на металик! Има сјајна виолетова течна метална боја и се чувствува лизгава и мазна на допир, скоро како вода во вашите раце. Настојуваме да обезбедиме точни информации, но производите, имињата, боите и материјалите се предмет на промена без најава. Оваа текстура создава елегантно, задоволувачко и неодоливо искуство, а металниот сјај е воодушевувачки за гледање.Само почекајте додека не можете да ги добиете рацете на оваа сензација на Slime-Slime : Неверојатно соединение на хидроглиц во боја на металик! Има сјајна виолетова течна метална боја и се чувствува лизгава и мазна на допир, скоро како вода во вашите раце. Не за деца под 3 години. Сите права се задржани. 8 унци металик соединение за играње-дох, доаѓаат во висок контејнер за затегнување, а исто така доаѓа и со квалитетот на играта, кои ги знаат и веруваат родителите за квалитет.

R

Комплементите на стоката