.

.

Комплет за рамка на подот за Елитни Шупи со Стрелки 6х4, 8х4 и стапки

Комплет за рамка на подот за Елитни Шупи со Стрелки 6х4, 8х4 и стапки

DEN 8127.84
Достапност

Користете минимална дебелина од 5/8 инчи, надворешна иверица која има водоотпорен трпелив со Елитни Шупи Со Стрели : 6х4, 8х4 и 10х4 стапки. ВКЛУЧУВА САМО рамка-Тротоарите не СЕ ВКЛУЧЕНИ. Создава рамка за цврст под За Вашата Стрелка Класичен Или Изберете барака без истурање бетон. Ако граѓата третирана под притисок дојде во контакт со вашиот производ Со Стрелки тоа ќе предизвика забрзана корозија и ЌЕ ја ПОНИШТИ вашата гаранција Компатибилна со Елитни Шупи Со Стрелки : 6х4, 8х4 и 10х4 стапки. Топло поцинкуваниот челик обезбедува супериорна отпорност на корозија за вашата рамка за тротоарите. Рамката ќе го подигне подот над нивото на земјата за да помогне при дренажа и да помогне вашите предмети да бидат чисти и суви. НЕ користете иверица третирана под притисок. САМО МЕТАЛНА РАМКА-Закачете иверица за да ја завршите вашата барака. Топло поцинкуваниот челик обезбедува супериорна отпорност на корозија за вашата рамка за тротоарите.Комплетите за рамки на подот со стрелки се совршен додаток на вашата нова барака. ЛЕСНО за склопување-инсталирајте го комплетот за рамки на подот со торбички алатки откако ќе ја склопите вашата барака. Изберете материјал за тротоарите што не се третира под притисок по ваш избор. Ви овозможува да ги одржувате вашите складирани предмети чисти, суви и надвор од земјата. НЕ користете иверица третирана под притисок. ВКЛУЧУВА САМО рамка-Тротоарите не СЕ ВКЛУЧЕНИ. Создава рамка за цврст под За Вашата Стрелка Класичен Или Изберете барака без истурање бетон. Тие ја обезбедуваат фондацијата за галванизирана метална рамка за да додадат силен под ако вашата барака е поставена на трева, чакал или гола земја. Ви овозможува да ги одржувате вашите складирани предмети чисти, суви и надвор од земјата. Ако граѓата третирана под притисок дојде во контакт со вашиот производ Со Стрелки, тоа ќе предизвика забрзана корозија и ЌЕ ја ПОНИШТИ вашата гаранција.

R

Комплементите на стоката