.

.

Малку Патики Двор Бунгалов Играње Улоги Со Кујна, Градина И Крошна

Малку Патики Двор Бунгалов Играње Улоги Со Кујна, Градина И Крошна

DEN 1.67
Достапност

Малиот Тикс Двор Бунгалов Игра Со Улоги Игротека е доволно голема за сите имагинации. Оваа игротека на отворено има доволно простор за повеќе деца да играат истовремено и вклучува работна врата и поштенско сандаче со слот што всушност се отвора и затвора. Три станици за играње улоги вклучуваат : кујна со шпорет и мијалник, штанд за лимонада со вистинска табла и градинарска станица со цвеќиња за верување. Над 25 додатоци и крошна што се отвора и затвора значи дека децата 2+ ќе можат да играат со часови. Децата ќе сонуваат големи со Малите Тики Двор Бунгалов Играње Улоги Игротека! ИГРАЛИШТЕ СО ПОВЕЌЕ ДЕЦА. Игротека на отворено и играчка за улоги во која можат да играат повеќе деца одеднаш. РАБОТНА ВРАТА И ПОШТЕНСКО САНДАЧЕ. Работна врата со слот за поштенско сандаче што се отвора и затвора. 3 СТАНИЦИ ЗА ИГРАЊЕ УЛОГИ. Три станици за играње улоги : кујна со шпорет и мијалник, штанд за лимонада со вистинска табла и градинарска станица со преправачки цвеќиња. КРОШНА СЕ ОТВОРА И ЗАТВОРА. Прилагодлива крошна од ткаенина што се отвора и затвора. МНОГУ ДОДАТОЦИ. Вклучени се 25+ додатоци за часови игра. Потребно Е Собрание.

R

Комплементите на стоката