.

.

Грутка за Раце и Чекан И Отпадоци Од Заптивки, Свеж Домашен Мирис 19лб

Грутка за Раце и Чекан И Отпадоци Од Заптивки, Свеж Домашен Мирис 19лб

DEN 2.00
Достапност

Дај ни 7 дена. Ќе ви дадеме дом без мирис, загарантиран. Отпадоци од Рака И ЧЕКАН Е првото и единственото ѓубре што користи ексклузивна технологија за запечатување, моќни елиминатори на мирис плус Сода Бикарбона СО РАКА И ЧЕКАН за запечатување и уништување на мирисите. Тоа е толку ефикасно,милиони се префрлија На Ѓубре И Печат Мачки! 7 ден гаранција. Искусете ја довербата на 7-дневен мирис бесплатно-загарантиран дома. 100% Без Прашина, нема повеќе облаци од прашина при истурање или собирање. Запечатува и уништува мирис. Микро-Гранулите активирани со влага формираат цврст печат околу мирисот на отпадот од мачката, а тешките елиминатори на мирисот плус Сода Бикарбона со РАКА И ЧЕКАН ги уништуваат запечатените мириси при контакт. Нема ронливи купчиња. Честичките добиени од растенија помагаат да се создадат цврсти грутки од карпи за лесно собирање. Доволно силен за Домаќинства Со Повеќе Мачки и исто така достапен во Свеж Домашен Мирис.

R

Комплементите на стоката