.

.

Dorman 741 - Пред Возачот Страна Моќ Прозорец Мотор И Регулатор Собранието За Специфични Chevrolet Oldsmobile Модели Одговара изберете: 1997-CHEVROLET МАЛИБУ, 2004-CHEVROLET КЛАСИЧЕН

Dorman 741 - Пред Возачот Страна Моќ Прозорец Мотор И Регулатор Собранието За Специфични Chevrolet Oldsmobile Модели Одговара

DEN 600.48
Достапност

Овој склоп на моторот и регулаторот на прозорецот за замена е прецизно дизајниран и опширно тестиран за да одговара на точното вклопување, функцијата и перформансите на регулаторот на прозорецот на акциите на одредени години, марки и модели на возила. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Доверлива замена-инженер и тестиран за да одговара на вклопувањето, функцијата и перформансите на оригиналниот регулатор на прозорецот на одредени возила. Обезбеден квалитет-опширно тестиран со возење велосипед илјадници пати во вистинска врата на возилото за да се обезбеди долг работен век без проблеми. Лесна инсталација-обратно-инженеринг за да одговара на оригиналната форма и димензии на опремата за да обезбеди директно, беспрекорно вклопување. Сигурен дизајн-инженеринг Во Северна Америка и поддржан од долгата историја на искуството на автомобилскиот резервен пазар. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Шевролет Класик : 2004, 2005 Шевролет Малибу : 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Oldsmobile Cutlass : 1997, 1998, 1999.

R

Комплементите на стоката