.

.

ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Хјундаи Елантра 2.0 Л 2001-2006, Тибурон 2.7 Л 2003-2008, Тибурон 2.0 Л 2003-

ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Хјундаи Елантра 2.0 Л 2001-2006, Тибурон 2.7 Л 2003-2008, Тибурон 2.0 Л 2003-

DEN 348.80
Достапност

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформансите и долговечноста на моторот. За оптимално здравје на моторот, се препорачува филтерот за воздух на моторот да се заменува на секои 12 месеци или 12.000 милји. Повеќето филтри за воздух на моторот се многу лесни за промена – бараат малку, или без алатки и само неколку минути од вашето време. ЕКОГАРД XA5395 КОМПАТИБИЛЕН СО : . Хјундаи Елантра 2.0 Л 2001-2006. Хјундаи Тибурон 2.0 Л 2003-2008. Хјундаи Тибурон 2.7 Л 2003-2008. Киа Спектра 2.0 Л 2004-2009. Киа Спектра5 2.0 Л 2005-2009 КОМПАТИБИЛЕН Со Хјундаи Елантра 2.0 Л 2001-2006, Тибурон 2.7 Л 2003-2008, Тибурон 2.0 Л 2003-2008 Киа Спектра 2.0 Л 2004-2009, Спектра5 2.0 Л 2005-2009. ЗАМЕНУВА FRAM CA9392, HYUNDAI 28113-2 D000, 28113-2 F000, PUROLATOR A25395, WIX 42551. ПОДОБРЕТЕ ГИ ПЕРФОРМАНСИТЕ со менување на филтерот за воздух на вашето возило најмалку на секои 12.000 милји (или како што е препорачано во упатството за сопственикот на вашиот автомобил); за да се осигурате дека моторот на вашето возило има чист и ефикасен проток на воздух што му е потребен за брзо забрзување и моќност.

R

Комплементите на стоката