.

.

Море Јастреб 2053ГЛ; Voc - Ослободени Редуктор Галон

Море Јастреб 2053ГЛ; Voc - Ослободени Редуктор Галон

DEN 2.00
Достапност

Море Јастреб 2053ГЛ Вок-Ослободен Редуктор галона растворувач со врвен квалитет што се користи како додаток за олеснување на примената на бои базирани на растворувачи или за чистење на четки и опрема за прскање. Статусот ОСЛОБОДЕН ОД ВОК од 2053 година дозволува употреба без додавање на ограничувања за известување И водење евиденција на ВОК. Море Јастреб 2053 GL 2053 GL; Voc - Ослободени Редуктор Галон.

R

Комплементите на стоката