.

.

Бригс Здравствена Заштита За Еднократна Употреба Светло, Светлина Со Висок Интензитет

Бригс Здравствена Заштита За Еднократна Употреба Светло, Светлина Со Висок Интензитет

DEN 1.33
Достапност

Ние сме посветени на обезбедување На Медицински производи што ви се потребни, сите по прифатлива цена, за да ги задоволиме вашите медицински барања каде и кога е потребно. Најдете достапни артикли за пациенти и старатели со врвен квалитет за целосна сигурност. Карактеристики на испитни светла со висок интензитет за лекари, медицински сестри и емтсспецификации димензија : 5 х 0,6 х 0,6 инчи. Тежина : 0.08 фунти-SKU : INDM11763 ние сме посветени на обезбедување На Медицински производи што ви се потребни, сите по прифатлива цена, за да ги задоволиме вашите медицински барања каде и кога е потребно. Најдете достапни артикли за пациенти и старатели со врвен квалитет за целосна сигурност. Карактеристики испитни светла Со Висок интензитет за лекари, медицински сестри и емт. Спецификации Димензија : 5 х 0.6 х 0.6 инчи. Тежина : 0,08 фунти. - ШКУ : ИНДМ11763.

R

Комплементите на стоката