.

.

Паперманија Крајна Умре-Парчиња И Хартија Пакет, 48pk, Геометриски Моно

Паперманија Крајна Умре-Парчиња И Хартија Пакет, 48pk, Геометриски Моно

DEN 239.52
Достапност

Ова се совршени додатоци на вашите картички, занаети од хартија и проекти за мешани медиуми. Паперманија Крајна А4 Умре-Парчиња И Хартија Пакет, 48pk, Геометриски Моно : овој пакет содржи дваесет и два 11-3/4" x 8-1/4" документи во 11 различни дизајни (2 од секој дизајн), осум 11-3/4" x 8-1/4" велум листови во 4 различни дизајни (2 од секој дизајн), 4 кутии во 2 различни дизајни, 2 мемориски џебови со различен дизајн на секоја, 2 мини пликови Во 2 Различни Дизајни, 3 Листови Налепници Со азбука и шест листови со умре од 11-3/4" Х 8-1/4". Нетоксични. Киселина-и лигнин-слободен. Увезени.

R

Комплементите на стоката