.

.

Сино Небо Ден Дизајнер Ламинат Ѕид Календар, 24

Сино Небо Ден Дизајнер Ламинат Ѕид Календар, 24

DEN 212.32
Достапност

Двострана, ламинирана, избришлива површина за пишување со 12-месечен распоред. Користете за запишување состаноци, состаноци, потсетници и многу повеќе. Дневни блокови за запишување потсетници. Календарот трае од јануари-декември од едната страна хоризонтално, а од другата страна вертикално. Големината и форматот 3 ft x 2 ft ја прави оваа одлична алатка за организација на wallидови која ќе ви помогне однапред да ја испланирате годината. Печатено со мастило на база на соја. Годишен формат на приказ на календарот. Реверзибилен со хоризонтален и вертикален поглед. Површина за пишување што може да се избрише. Користете со маркер за суво бришење. Број на модел : БЛС103632.

R

Комплементите на стоката