.

.

Pacon Artkraft Дуо - Заврши Дуо-Заврши Хартија Ролна P67304, Црна, Ролна, 4 '200'

Pacon Artkraft Дуо - Заврши Дуо-Заврши Хартија Ролна P67304, Црна, Ролна, 4 '200'

DEN 223.84
Достапност

Водечката Ролна крафт хартија Во Тешка Категорија Е 4 стапки на 200 стапки и има црна боја. Издржливата И разноврсна, Светло обоена Крафт-хартија нуди две различни завршетоци. Едната страна е мазна и идеална за филц пенкала, боја за прсти или слични уметнички медиуми. Другата страна има зрнеста површина која лесно се справува со влажна креда, акварел, темпера или акрилик. Оваа хартија е без киселина, може да се рециклира и произведува за да се спротивстави на солзите и пункциите. Совршен за широк спектар на уметнички и прикажувачки проекти! Тешка Категорија Дуо-Финиш Крафт хартиена ролна е 4 стапки на 200 стапки. Црна боја хартија. Мазната страна на површината е идеална за филц пенкала, сликање со прсти и цртање фина линија. Текстурата или грубата "заби" страна прифаќа креда, акварел, темпера и акрилни бои. Произведени за да се спротивстават на солзи и пункции.

R

Комплементите на стоката