.

.

Хив Заден Погон Вратило Универзална У-Заеднички Диференцијал За Кан-Ам Бомбардиер Ма Ефи 2015

Хив Заден Погон Вратило Универзална У-Заеднички Диференцијал За Кан-Ам Бомбардиер Ма Ефи 2015

DEN 351.84
Достапност

Замена На Погонското Вратило Универзална Конструкција Со Тешка Конструкција за Зголемена Статичка Сила и Подолг Век на траење. Прецизното Прицврстување на Земјата и Површините На Лежиштата Обезбедуваат Непроблематична Работа. Лесно Се Подмачкува За време на Монтирањето и За време на Циклусот На Повторно Подмачкување.Тешки У-Зглобовидиректна Замена На О. Е. Претходно подмачкан литиумски комплекс со Висока температура 981. Чашите за лежишта имаат печат со четири усни. Комплетите вклучуваат приклучок за капаче за да се елиминира маснотијата зерк за апликации со низок клиренс.

R

Комплементите на стоката