.

.

Пенингтон Изберете Црви, Сина Птица И Храна За Диви Птици, 17. оз. Торба

Пенингтон Изберете Црви, Сина Птица И Храна За Диви Птици, 17. оз. Торба

DEN 107.84
Достапност

Пенингтон® Изберете Црви, 17,6 мл, се одличен извор на храна богата со протеини за многу диви птици. Тие се високо-енергетски третман кој ќе привлече сини птици, врнежи, робинки, кокошки, клукајдрвци, кардинали и многу повеќе кои тешко се привлекуваат со традиционалните мешавини на семиња. Покрај тоа, тие се важен извор на храна за птиците бебиња. Црвите од јадење може да се користат сами во фидер или да се мешаат со вашето омилено семе од диви птици! Пенингтон Оброците Се сушат во рерна за најдобар квалитет и исто така се конзерванси и без адитиви, обезбедувајќи хранлива и здрава храна со висока енергија. Состојба : Нов, Сув Пенингтон Изберете Црви се извор на храна богата со протеини за многу диви птици. Состојба : Нова, Сува. Конзерванс и додаток слободен. 17,6 унца повторно запечатлива торбичка. Користете сам во фидер или измешан со вашето омилено семе од диви птици. Рерна сушена за најдобар квалитет. Привлечете Сини Птици, Кардинали, Кокошки, Клукајдрвец, Врнежи, Робинки и многу повеќе.

R

Комплементите на стоката