.

.

Крива за мажи, спреј за машка колонска вода 2.5oz

Крива за мажи, спреј за машка колонска вода 2.5oz

DEN 351.68
Достапност

Зачинета. Вуди. Магнетски. Мирисот на кривата за мажи е совршен мирис на потпис и разноврсен за ден или ноќ. Прославете ги животните можности и возбудата на неочекуваното со оваа возбудлива колонска вода. Кривата за мажи е совршен мирис на потпис, разноврсен за ден или ноќ . зачинета, дрвена и магнетна. Прославете ги можностите на животот и возбудата на неочекуваното со оваа возбудлива колонска вода . Топ 3 Белешки за мириси вклучуваат лаванда, кардамон и сандалово дрво.

R

Комплементите на стоката