.

.

Koyo Cooling Aluminum Core Radiator, пластичен резервоар се вклопува во Изберете: Honda Accord Ex Ex-R, 1997- Хонда Прелуд

Koyo Cooling Aluminum Core Radiator, пластичен резервоар се вклопува во Изберете: Honda Accord Ex Ex-R, 1997- Хонда Прелуд

DEN 2.33
Достапност

Пластичен резервоар за радијатор за ладење Koyo / алуминиумски радијатор на радијаторот Koyo се достапни во пластично резервоар и алуминиумско јадро. Линијата за лепење на Ноколок ги задржува стандардите со највисок квалитет, донесувајќи ви супериорни производи на кои можете да се потпрете. Радијаторот за ладење Koyo е дизајниран според највисоките стандарди и вклучува специфични локации за монтирање на апликации за сите обвивки за вентилатори, црева за влезници и иглички за монтирање на врвот, обезбедувајќи брзи и инсталации без болка. Карактеристики и придобивки : Сите алуминиумски јадро и пластичен резервоар ОЕ за монтирање на држачи за монтирање и приклучоци за црево Интегрирано ладилник за менувач на маслото, кога е применливо компактен и лесен алуминиумски радијатор за ладење KOYO, алуминиумско јадро, пластичен резервоар се вклопува во изборот : 1997 Honda Accord EX/EX-R 4 Cyl 2.2 L 1997 -2001 Honda Prelude 1997 Acura 3.0 Cl 4 CYL 2.2 L 1996 Honda Accord вредност 1999 Acura 2.3 Cl 4 Cyl 2,3 L 1998 Acura 3.0 Cl 4 Cyl 2,3 L 1994-1995 Honda Accord DX и повеќе -Додадете го вашето возило на нашиот вклопување во виџет за проверка .

R

Комплементите на стоката