.

.

Гери Јамамото Двојна Опашка Хула Мамка 5 Пк Зелена Тиква Црна 97-10-297

Гери Јамамото Двојна Опашка Хула Мамка 5 Пк Зелена Тиква Црна 97-10-297

DEN 208.64
Достапност

Јамамото Двојна Опашка Хула Мамка, 5 " 10 Пк, Зелена Тиква Црна-97-10-297.Јамамото Хула Груб е една од најголемите меки мамки што некогаш се истуриле. И, не случајно, еден од најголемите производители на меки мамки се Мамките Јамамото. Хула-Грмушките Со Двојна Опашка Јамамото ловат риба 12 месеци од годината - длабоко и плитко. Доаѓа натоварен со сол и има конфигурација со двојна опашка на едниот крај во комбинација со тело во стилот На Сенко во средината и гумени пипала со слободен проток на спротивниот крај. Гери Јамамото 5" Двојна Опашка, Хула Груб : мамката што му ја даде првичната основа На Гери Јамамото во светот на конкурентниот риболов. Може да се лови во 6" вода длабока 100', во вода која се движи од кристално чиста до супер валкана. Обезбедува бас без негативни знаци. Натуралистичкото дејство на супер меката пластика привлекува големи усти, мали усти и забележан бас слично од долги растојанија. Продолжува да биде врвен производител за такт бас риболовци насекаде.

R

Комплементите на стоката