.

.

Електрични ХО-7749-11- Нов Алтернатор За Линколн Таун Автомобил Засилувач 5.0 Л

Електрични ХО-7749-11- Нов Алтернатор За Линколн Таун Автомобил Засилувач 5.0 Л

DEN 0.67
Достапност

Дб Електрични ХО-7749-11-200 Алтернатор Со Висок Излез Компатибилен Со/Замена За 200 Засилувач 5.0 L Линколн Towncar 1990 F0 PU-10346-CA F0 PU-10346-NC F0 VF-10300-F F0 VU-10300-Абкомпатибилен со/Замена ЗА ЛИНКОЛН АВТО И ЛЕСЕН КАМИОН ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ 1990 5.0 Л(302) V8 100% Нов Резервен Алтернатор Со Висок Излез Изграден За Да Ги Исполни спецификациите На oem. 1-годишна гаранција ве штити по купувањето. Фабричките директни цени без ознака за посредник даваат исклучителна вредност. Спецификации : под услови на целосно оптоварување, излезната јачина на струја при 1200 вртежи во минута ќе достигне врв на 200 Засилувачи, излезната јачина на струја при 600 вртежи во минута (во мирување) ќе достигне врв на 100 Засилувачи.

R

Комплементите на стоката