.

.

Каитимак Креации Возови Прилепен Кабел-Додатоци За Бебиња

Каитимак Креации Возови Прилепен Кабел-Додатоци За Бебиња

DEN 1.00
Достапност

Прилепениот Кабел е совршен додаток за секое дете во фазите на паѓање, фрлање, губење или само фрлање за забава. Тоа е декоративен, еластичен кабел кој обезбедува голтки чаши, шишиња, безбедносни ќебиња, играчки, цуцли и многу повеќе, на количката, столчето, седиштето за автомобил, количката, торбата за пелени итн., значи, кога детето ги фрла своите скапоцени предмети, никогаш не удира во валканиот под. Со што се елиминира потребата да ги добиваат своите предмети одново и одново.- ШКУ : ЦТМЦ004 Прилепениот Кабел е совршен додаток за секое дете во фазите на паѓање, фрлање, губење или само фрлање за забава. Тоа е декоративен, еластичен кабел кој обезбедува голтки чаши, шишиња, безбедносни ќебиња, играчки, цуцли и многу повеќе, на количката, столчето, седиштето за автомобил, количката, торбата за пелени итн., значи, кога детето ги фрла своите скапоцени предмети, никогаш не удира во валканиот под. Со што се елиминира потребата да ги добиваат своите предмети одново и одново.- ШКУ : ЦТМЦ004.

R

Комплементите на стоката